divendres, 31 de desembre del 2010

Punt i final al 2010

Amb poc més de 24 hores direm adéu a un altre any, el 2010. Tot i ser un dia més al calendari annual, cada 31 de desembre acostuma a ser especial pel fet de recordar els millors moments de l'any o, si més no, els més destacats. També per les ganes de començar en bon peu l'any nou.


A nivell nacional, si per alguna cosa es recordarà el 2010 de ben segur serà pels èxits dels esportistes espanyols, sempre exemplars. En aquest aspecte s'ha demostrat la importància dels valors humans de sacrifici, solidaritat i respecte per sobre de tot, la qual cosa sempre s'agraeix. Lògicament aquest any també serà recordat per molts altres motius polítics, socials, culturals o tecnològics. Per suposat els barcelonistes també el recordaran pels èxits de l'equip blaugrana.

Personalment crec que ha estat un any més que positiu. Generalment hem estat afortunats amb allò que hem fet i podem donar gràcies d'arribar fins on hem arribat. Lògicament, però, encara queda molt camí per recórrer.
Així i tot, com és normal, també hem hagut de passar entrebancs i mals moments que hem mirat de solucionar de la millor manera. De ben segur que molta altre gent pagaria per trobar-se amb els nostres moments dolents pel fet d'estar immersos en situacions molt pitjors. Per tant, és important valorar i gaudir de les coses positives que tenim i a les quals no tothom pot accedir.

D'altra banda, avui no tan sols arribam al final de 365 dies més, com cada any, sinó que posam punt i final a tota una dècada, plena d'aconteixaments bons i dolents. És per això que es fa encara més especial.
Segurament, de tantes coses que hem viscut, la memòria ja no ens permet jerarquitzar el què ha passat durant els darrers deu anys. Cadascú decideix retenir els millors moments o, millor dit, els moments més destacats de la seva dècada. De retenir els fets més rellevants a nivell col·lectiu ja se'n encarreguen els mitjans de comunicació.

Només em queda un desig pels propers anys, que la salut ens segueixi acompanyant i que tan de bò la major part de la societat la pugui gaudir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada