diumenge, 16 de gener del 2011

Lliga BBVA. Jornada 19: Barça - Màlaga

El Barça busca la matrícula d'honor davant un Màlaga molt reforçat

Hi manquen poques hores per tancar l'ultima jornada de la primera volta de la Lliga BBVA. El Barça - Màlaga, que es disputarà aquest vespre a les 21:00 hores al Camp Nou, posarà punt i final a 19 jornades marcades novament per l'hegemonia dels dos millors equips, Barça i Madrid. Fins ara també s'ha vist un gran inici de campionat per part del Villareal (3er classificat) i l'Espanyol (5è), ambdós practicant un bon futbol. 


El partit d'aquest vespre pot ser molt interessant per diversos motius. Els blaugranes necessiten els 3 punts per mantenir el liderat i tenen l'oportunitat d'assolir un nou rècord (52 punts en una volta). El Màlaga, per la seva banda, arriba amb poc marge d'error (16è classificat) però es troba en una dinàmica ascendent després de tots els reforços. Julio Baptista tornarà al Camp Nou, vestit de blanc i blau, després de marcar el gol de la victòria del Madrid la temporada 07- 08. Veurem com el rebrà l'afició barcelonista.

De ben segur que Guardiola no reservarà pràcticament a cap jugador per evitar sorpreses. Qui sap si avui tornarem a viure novament un dels resultats que més ha aconseguit l'equip blaugrana aquest any, el 5-0 (fins a 7 vegades). Sortirem de dubtes ben aviat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada