dilluns, 27 de desembre del 2010

Repressa de l'activitat blocaire

Aprofitant les vacances de Nadal crec que aquest és un bon moment per actualitzar un bloc que ha estat apagat bastant temps. Sens dubte m'hauria agradat tenir-lo actualitzat però per diverses raons no ha pogut ser possible. A partir d'aquest moment l'objectiu serà mantenir el bloc el més actiu possible introduint tot tipus de temàtiques.

En el context de Nadal, un dels moments de l'any més desitjats per tots, m'agradaria comentar un aspecte molt relacionat que, de ben segur, molts ja s'hauran plantejat. La qüestió fa referència a la societat i a les seves reaccions. Concretament a la interacció i les relacions entre persones. Per què generalment per Nadal s'aparca i s'oblida tot i, llavors, qualsevol és capaç d'actuar "falsament" o potser interessadament? No ho sé. Sempre m'he fet aquesta pregunta però encara no he trobat una resposta convincent. Realment tothom creu en aquesta festivitat de forma religiosa com per ser capaç de saludar a una persona que no has mirat durant tot l'any? Són qüestions que poden resultar increïbles però que tots hem viscut alguna vegada.
Per tant, no ens haurien de passar per alt i com a mínim hauriem d'aturar-nos a pensar-hi.

Potser es tracta d'una tonteria paranoica o potser no, això ja depèn de la mirada de cadascú. Allò veritablement important és opinar, contrastar, debatir i, sobretot, actuar lliurement.


Bon Nadal i Feliç any 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada